Monday, January 5, 2009

tag oo~~ tag~~

ye yana...saya sedang menjwb tag kamu...**bior sbnrnye saya kureng SUKA bila ditag~~tp ske baca org kena tag..ngee~~

01-describe 10 things about the person who tagged you *nurliyana amran*

1.masa kt ktt dlu..saya agak segan dgn pompuan ni..sbb dia ank owg kaya,dia nmpk bijak n dia nmpak lawo....xpenah bertegur wlpon 1 tangga...hehhe~~jgn jd masyarakat spt saya ye~~**ni dh 3 skali nih..cmnor ni..**

2.dia seorang yg baik..bak kata dia..owg baik ni murah rezeki..btoi la agknye..kalau x xde nye owg kl dpt saguhati dr negeri pahang..kan yana~~ngee~~hehhe

3.gler shopping..ini memang diakui..pergilah ke mana2 blog yg telah ditag olehnye..pasti jwpn sebegini ade ditulis~~

4.mudah jatuh sakit...paling ramai2 bdk msia kt mostopo ni..yg pling byk claim duit ospital..dia le..hehhe..**pak jazman memang dh leh lukis potret dia kot agaknye..ngee~~

5.ske makan...saya suke dia kuat mkn....sbb nanti dia leh join saya~~hahhaha~~

6.addicted dgn internet..setahu saya dia ni x penah off lappie dia...dan saya menganggap org yg mengadap laptop lbh dr 4 jam sehari mengalami ketagihan~~**ini fakta ye!

7.pemurah n dia seorang yg sgt x loket...ske lanjer2 org...**dan saya menulis ini dgn rasa yg sgt berslh...sbb saya xpenah blanjer dia lg..~~

8.dah xde daaa..hah..kan yg no.1 td dh ade 3 point...hahhaha~~lalala~~


02- now u have to describe 10 things about yourself

1.saya merupakan presiden bagi SHI GanG waktu di ktt dan saya diberi gelaran SHIMOX~~saya ada lbh dr sepuloh org pengikut~~muahohoho~~

2.saya jenis study last minutes jgk~~sbb saya kena ade bnda yg push saya yg akn wat ape yg saya baca lekat..~idup utk mkn.study utk exam~~

3.saya mempunyai kulit yg sgt loket!!sbb itu saya allergic dgn nyamuk..kalau kena ggtan cinta si nyamuk i2..kulit saya akn mula bertompok2..sbb 2 masa kt boarding skuul dlu saya kena tdo dlm kelambu~~**

4.boros..perangai saya amat berbeza dari adik saya..duit saya slalu kluar macam dia pakai rollerblade...

5.saya seorang yg rabun jauh...cermin mata saya adalah sebahagian dr anggota tubuh saya..saya xkn boleh idup tanpanye..saya lbh rela xde jari kelingking dari xde cermin mata..ngee~~

6.kurang ske mknan perisa coklat..wlaupon perisa ni jd kesukaan ramai..saya tetap dgn pendirian saya..sbb saya lbh prefer perisa strawberi..coklat buat saya muak then kemudian saya akn mula pening2 lalat~~**tp saya xpenah tolak rezeki kalau org kasik cadbury + ferrero roche~~btoi ke aku eja ni..?

7.xleh idup kalau xde alarm clock...sbb 2 dlm hp saya ada 3 alarm clock~~

8.rendah dan chubby~~pokoknye saya menganggap diri saya seperti sebuah kotak empat segi sama..bukan empat segi tepat..

9.senang menangkap tp senang sgt lupa...so,konon2nye saya akn nmpk bijak walhal sbnarnye saya bese2 jeR...

10.sayang pada family tp xpenah tunjuk..nk mintak maap pon saya jarang terutama kalau ngan mak n abah~~hehe~~sbb kalau saya mula ckp nk mintak maap tetiba je saya akn jd sebak..xmampu nk berckp..so better xyah ckp je..hahhaha...bak kata mak..~kakak ni luar keras tp hati lembut~...**lbh2 dh ni..=b

n sebagai ganjaran nye..saya mahu tag mereke ini:
1.rexxy
2.nuriz aka yuyul

3 comments:

yananana said...

momok,aku nampak lawo?nampak je ke? and nampak pandai ugak eyh?nampak jugak eyh?huhu seddey.hahaha :))akan saya belajar bersungguh-sungguh! haha. mekasih mok kerana menjawab tag :D

*kuku patah said...

adeh..kamu menhetag aku..hoho..weeken ni okey..sbb afta exam~.. wish me luck.. final patho dis friday!

c.h.e.n.t.a.n.u.r.i.z said...

woit!!!
ape plak ni...
apsal nak men tag2 yuyul lak ni....
ni yg x besh ni...
jgn...nti kite tag chor baru tau...huhuu~
wee!!~