Friday, October 29, 2010

Having a small little treat ^_^



Ceritanya.Scholar cik momok baru masuk.Selepas lebih seminggu sengsara mengais dinding,cik momok & teman serumah decide nak having a small treat untuk menghilangkan saki-baki kesengsaraan iteww & juga melampiaskan nafsu serakah kami terhadap makanan yang sedap-sedap..^_^

maka,kami dengan teruja men'decide' mahu ke Seoul Garden.
Tak silap Cik momok,di Malaysia pon SG ni ada.Sebab Cik momok bukan org KL,so tak sure la juga di mana.Pergi tanya orang KL nuh!~_~





Di Seoul Garden anda boleh makan pelbagai jenis makanan dengan sepenuh perut hatinya sebab SG ni sediakan makanan ala buffet.Anda cuma perlu bayar lebih kurang Rp 110,000.Okeh.Meh cik momok convertkan eh?..kira-kira RM 30-40 per kepala.(mereka tak saji kepala,anda paham kan~_~")
Dengan harga sebegitu,agaklah munasabah dengan lokasi dan jenis makanan yang tersedia.Ada macam-macam jenis makanan laut,makanan darat seperti daging ayam dan daging lembu,nasi goreng,buah-buahan,salad dan sayuran yang lain.Macam-macam jenis minuman pon ada.Cik momok paling suka sebab dia ada booth aiskrim & air batu campur.Sekarang dah menyesal makan aiskrim sikit semalam Sebab now dah terkenang-kenang..[T_T]


Tapi yang sedikit tak bestnya,SG ni ada limit masa.Kalau kiranya waktu anda datang tu untuk waktu lunch tapi masa dah kira-kira nak masuk untuk sesi makan & minum petang,anda kena bayar lain untuk lanjutkan sesi tu.So semalam,dari pukul 1 lebey,kami just bertenggek penohkan peyut cuma sampai jam 4 petang.









Habis makan,masa untuk window shopping.Niat memang nak window je.Percayalah!!>_<
Tapi tiba-tiba..
jumpa baju kiut ini..^_<

























dan ini juga



isk.isk.
dan ini..(╥_╥)


macam kek kan?




Inilah kerja kami kalau pergi window shopping.Kadang-kadang.Sekali masuk fitting room,haangkut sefamili..>_<.Sampai orang yang tunggu dekat luar mendengus-dengus marah sebab lama sangat duduk dalam fitting room.(●*∩_∩*●)
























Tapi tak baik la pulak kan,kalau dah 3-4 kali masuk fitting room,cuba itu,cuba ini.SA pon pandang slack.Tapi bukan sebab tu pon,tapi sebab cik Momok berkenan sangat dah.Kalau SA buat muka slack,kita balas lah dengan muka bitches..mhahaha,,Maka Cik Momok terbelilah salah satu baju yang di atas & sehelai skirt.Maka leburlah sedikit wang simpanan nak kawen makan Cik momok.

Cuba teka cik momok beli yang mana?(✿◠‿◠)




p/s : bebi,sehelai je.eh dua je..{◡‿◡✿}




.





5 comments:

zOeY zAu YaH said...

suker post nih! ska cara tulis..simple+cute+funny! hahaha..^_^
zoeyzauyah.blogspot.com (pomote jap) hahahaha jgn marah arr..

momoc said...

ohoii..aha.thanxx..appreciate komen cik zoey itu.U got one nice blog also.n U santek la..

intaq said...

moc..comey bju kale oren ade kek tingkat2 bwh 2...wat blik kt ku as ole2 dr indon eh..hahaha
btw, mu napok kuruh la moc...;))

momoc said...

intaq!!hahaha.kena teka dlu aku beli yg mana.kalau betul dpt hadiah baju kek.^_<

Anonymous said...

Homeopathic medication is mostly a organic type of therapeutic!
[url=http://www.homeopathicdoctors.org/]homeopathic acne treatment[/url]