Friday, October 22, 2010

Takmau ada stress?

Tak tahu kenapa tiap kali aku rasa badan berat,malas,tarik nafas super dalam, then hembus kuat-kuat pon still rasa macam x cukup nafas,aku mesti gerak ke dapur cari uncang teh & gula.  Naseb baik housemate-housemate ku yang santek-santek ni suka bawak stok teh boh banyak-banyak balik Jakarta.macam dekat sini takde je..>_<


Lepas dah siap bancuh,dah siap minum even seteguk pon tiba-tiba badan jadi energetic balik,mood jadi secerah mentari pagi.Badan jadi ringan,mulut pon ringan nak tegur orang bukan macam before minum,angkat muka pon macam xmau and tengok orang dengan mata penuh emosi.Naseb baik xpakai eyeliner hitam so jadi macam orang gothic..~_~"


Dan nyatanya behaviorku itu sebenarnya telah dibuktikan secara saintifik dan kalau tak percaya boleh tengok screenshot kat bawah ni atau rajin sangat.Boleh baca sini..^_^












p/s : Ini bukan print screen orang pandai-pandai komputer tahu buat tu.Aku xpandai pon benda tu.Ini guna application dapat dari extension dalam google chrome tu.Webpage screenshot nama nya.And I like it!!..>_<

4 comments:

^linas^ said...

i loike tea...

momoc said...

tea buat someone awek muda jgk tau!yeayy.mari kita minum tea.long live the tea..^_^

alexa yussida said...

patutla baba saya suka sgt g kedai kopi minum teh..hik..tp sy xleh minum nti neves..:(

momoc said...

abah kita sama jugak!kedai kopi is his 2nd home.macam dekat rumah xde teh je..hehe...ye la.dlm teh ada teofilin kan.hahaha..tapi saya suka excited terlebih nih..^_^