Saturday, November 20, 2010

kontes sepek mate

miahahahaaha.rasa tersyiok nyerrr nak join contest ni.
(by the way,syarat dia kena letak link dekat banner tapi cik momok si blogger amatur ni tak reti nak buat benda tu.Next time siapa-siapa tolong ajarkan yerk.Tapi cik momok dah letak link besau punye ke contest ni!hee~)


contest ni diajurkan oleh sepasang couple muda lagi comel.
sila-silalah ke blog mereka/Just klik dekat link besau di atas tu kay..
(mention pasal link besau lagi.Baik punya promote nih ~_~")


shades contest



so.ehem.here.ehem.the photo.cough.for.cough** the contest
(cik momok segan sbnornye nih)








(isk,isk.boleh pulak ada 'kekasih gelapku' kat belakang)


Gambar ni cik momok ambil waktu melawat Kota Tua di Jakarta,Indonesia.
Betul-betul  pergi released tension post exams.
Spek hitam ni,cik momok beli di Kota Tua tu jugak.Betul-betul hari tu jugak.
Bagi cik Momok,walaupon cermin mata hitam yang xde brand tak mampu nak protect mata kita dari sun- rays dengan baik,but as long as it looks good on us ,Cik Momok ok saja..^_^
But if U are afford to buy a branded one,go get the branded one.Sebab shades yang original ni,mampu protect our eyes better..=)


so,cik momok nak tagged kengkawan len supaya sama-sama memeriahkan contest ini.




p/s : ehem.ehem.cik sab.Nama cik mok lebey kurang sama cik momok la..

8 comments:

Nurulbadiah Lai said...

good luck darling..
cantik

sab said...

ok dear! nice pic. btw.di sidebar kena ade jugak..u letak sume di bwh rite..ok ..cm ni..dh save image..

u klik design. add gadget. plih picture. then,upload. perasan x..kt ats tuh ade link. u copy link shades contest blog i..then,paste. mudah saja. xprcya..dh save..u tgk blik..then klik banner yg u dah upload td..direct ke blog i x..lau terus maju ke blog i...so u berjaya..cuba dulu k! :)

pape hal..u inform i ok!
sebab syarat u xpenuhi lagi.. hee..
ni nk membntu nieh. hihi

zOeY zAu YaH said...

smoga berjaya =)

*kuku patah said...

malu la mok nak masuk><*hikhik*

momoc said...

nurulbadiah & cik zoey : masheh for the compliment and wishes =)

trex: rex,kammon la..haha

eppoo said...

hahahahahaahha!
moc, mu nak suh aku join gop ko?
aku mano suko pakai spek itam ni..
*toksey ngaku..
hik3

momoc said...

join la poe.sajo2.hah,oyak ke intaq tu.mokcik 2 msti suko 2.haha..poe,,makin come la i tgk..=P

SaRah said...

comel kekasih gelap yg berbaju oren tu..hehe