Friday, December 24, 2010

Dunia Fantasi (what a lame)


A day before Christmas!!

other than menghabiskan cuti panjang dengan ke pusat membeli-belah,menonton filem-filem bagus di panggung
 (oh,saya suka perkataan-perkataan skema)







Cik Momok telah melenyapkan sehari dari cuti 2 minggunya dengan berjoli di Ancol.
Last time bila ke Ancol,cik momok dah pergi ke Samudera,tengok santa claus bagi ikan makan dalam aquarium besar punya.This year,cik momok ke DUFAN a.k.a. Dunia Fantasi.
Dufan is like Genting Highlands versi Indonesia except that Dufan is so much hotter than GH.
Honestly,cik momok belum pernah ke masuk ke GH, so tak boleh nak compare permainan apa yg best di GH  and xde di Dufan or apa yg best di Dufan dan takde di GH..^_^









so,if anyone yang datang Jakarta dan nak ke Dufan, the ticket price is Rp 150,000 per person and U can play  whatever U want in there.Except makan-minum di dalam pakai duit lain.kehkehkeh.


Basically,cik momok naik sumer permainan yg extereme-extreme kat dalam 2 kecuali Hysteria.
(cik momok taktau nama Hysteria 2 orang panggil apa kt GH).Not because cik momok takut but Dufan cuma bukak until 8 p.m.And cik momok masuk ke Dufan jam 3 
petang.









maafkan ke'terbukaan' gambar di atas.tapi chill la kan..
it's just a b**bs >_<

.
.
.


 best thing of the day ^_^




and see betapa panjang nya barisan orang yang nak aik benda alah nih?!


(cik momok dengan gaya muka menganjing sebab dah duduk kat depan.bhahaha~_~")





p/s: banyakknye lagi hari cuti..T_T

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

bersuka ria ya cik momok? hehe