Monday, January 3, 2011

HB to ED AH CHAN



(WA KASIK LETAK PIC LU PALING BESAR PUNYA!!)


so what's up with this guy?
nak kata hensem,hitam je cik momok tengok.
muka tak simetris.kontot.masa kecik-kecik pon kepala besau.

today kan dah masuk 4hb.
cik momok sanggup tidur lewat ni sebab cik momok nak wish
"HAPPY BIRTHDAY''
(padahal tidur lewat sebab buat homework 0_~)
kepada 
adik cik Momok yang bernama Eddi Nur Misuari.
ye la..adik bukan ramai pon.kakak takde,abang lagi takde.adik ada dua orang je.apa la salah kira sekali sekala buat entry khas untuk adik walaupon hal ini agak menyusahkan..hahahaha.kidding.kidding.
cik momok sayang,rindu,kasih,cinta adik dia yang seorang ni..(sebab selalu tolog belikan tiket kapal terbang ~_~")







cik momok wish ; Dapat la beli motor idaman kamu tu ye tahun ni..hahaha


.

5 comments:

scootnoto said...

trimas daun keladi,
taun dpn ucap lg,
Ipad jgn lupa nak diberi~~

zOeY zAu YaH said...

happy bsday tuk dia jugak..kem slm erk haha..
cik momoc..x dak petua la tapi selalu gak jdi.pakai clean n clear punya gel jerawat tu insyaallah berkesan cam saya.baru2 ni jadi,saya pakai poduk loreal white perfect terus ilang.

zOeY zAu YaH said...

cik momoc kene tag lagi.giveaway hape tah haha..tgk kat blog saya k.

jinkamen said...

salam..
bagus akaknya nih

^misslina^ said...

handsome adik cik momoc..