Tuesday, February 1, 2011

me,coming home ^_^



First of all,cik momok nak ucap terima kasih sangat-sangat to my childhood bestfriend sebab came all the way from Taiping with his fiancee-to-be untuk menjemput daku yang terkontang-kanting tak kenal Penang ni hah!
.hahaha(gedix sangat nak turun Penang ~_~")

Since dah lama sangat tak datang Penang ni,cik momok dengan tanpa segan silu menunjukkan keterujaan beliau dengan Batu Feringghi dan Jambatan Pulau Pinang.Naseb baik tak mengamuk nak naik feri..heee~

Cik Zaffeera Zahidan & her fiancee-to-be, Nizam was so baekkkk mengambil dan membawa cik momok pergi jalan-jalan dekat pantai Batu feringghi.This couple is so cute!sayang sangat cik momok tak berkesempatan nak attend engagement party korang nanti.But,InsyaAllah ur wedding cik momok definitely akan datang.Time raya kan?(jangan nak tukar-tukar ek!?tehheee)













 so,this is 'the Zaffeera'.hahahehehe







Zaffeera & Nizam.
(Nizam,U tengok mana tuh??)






This couple ni sangat rajin melayan cik momok yang giler sangat nk stop amik gambar kt jambatan PP ni.So they stop and pretend that they had problem with the car while cik momok on the other side was busy with her camera,camwhoring ~_~"







Right now,cik momok is still in Sungai Petani.Visiting some relatives here.My brother ,Faiz dah call everyday tanya.."kakak,awak nak sampai pukul berapa??"aaaa..sweet tak adik cik momok..ahax.ahax..



p/s ; Labah-labah..i miss u..

.

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

la mai penang ka? cik momok blk? hehe..

~zaf~ said...

heheh..nizam malu kowt dgn entry ni...haha...cayang mimi...mmuahmmuah!