Friday, December 2, 2011

A night at Muara Angker

Hello people .

Pusat Jajan Serba Ikan. Nama saja pusat jajan, tapi kami makan a very healthy foods that night.NO jajan at all.  Students yang belajar di Jakarta pasti tau Muara Angker.Muara segala cerita angker..miahaha.hehe.Tu tipu.
Muara Angker adalah tempat ikan mendarat.Actually bukan ikan je.Sotong,udang,ketam,ikan bilis,kerang,ikan todak pon boleh jumpa dan otak-otak.Eh?of course lah otak-otak tak mendarat kat situ mcm ikan2 yg lain.Orang lah yg buat otak-otak tu.
If u come,nothing excites U about muara Angker other than jalan becak,bau hanyir ikan,jalan sibuk dengan lori keluar masuk dan penjual ikan yg eksaited terlebih tengok orang bawak kamera ~_~".
Tapi every place mesti ada kelebihannya.Dekat sinilah tempat anda nak makan seafood dalam kuantiti yang banyak dan murah!when I said murah,percayalah.Memang berbaloi.Cuma lokasi saja yang buat anda tak akan datang ke sana dalam masa terdekat banyak-banyak kali.hahaha.Tapi bak kata orang,no pain no gain lah pulak kan?^_<

                   



It's been a memorable experience ,since other students from Singapore,Indonesia and Timur Leste pon  join sama.And to let u guys know,Muslim in Timur Leste adalah golongan minoriti.Their economics based on petroleum.So I bet most people up there are quite rich. The guy i knew that nite,used to take architecture in Timur Leste for 2 semesters sanggup quit and further studies in Indonesia.Sebabnya, Islam di Timur Leste dipandang enteng.For example,dia tak pernah attend kelas hari Jumaat sebab nak perform Solat Jumaat.People who are not Muslim can do anything.They can walk naked on the beach and nobody even bother.But even Muslim in Timur Leste are minority,they are strong .Muslim girls never go out at nite and they never talk to any man other than their Muhrim.

If U guys are confused how orang Timur Leste and orang Papua looks like, let me explain more.Orang Papua is more like the one who plays football in Indonesia's team .Remember?




This guy yang from Timur Leste. Macam Hindustan pon ada.Believe me,he looks younger in real life.Ngeee....They speak Indonesia,Portugese, English and their native tongue, bahasa Dili. But frankly speaking, most of them are not very friendly.They're more reserved to themselves and always stays in their group except this guy in red.How I know about their country then?lol


p/s : Korang boleh google about Timur Leste on Wiki if guys want. All the things he said adalah benar. Except, I still couldnt believe yang dia tak pernah merokok or even minum kopi.If true,his body is a temple then.hahaha ^_^

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

siannya muslim kat timor leste..